Horoskooppi maaliskuu jakobstad

silloin tällöin rajat tulevat vastaan. Kuitenkin, jos et tunnista kipeitä kohtiasi ja omia oppiläksyjäsi, saatat kiireessä ja menestyksen huumassa toistaa ihan samoja virheitä, joista sinun olisi pitänyt jo oppia, mikä sinulle ei sovi. Pallas Athene on viisauden ja samalla sotataidon jumalatar, jonka luonteeseen kuuluu taistella oman viisaan näkemyksensä puolesta.

Maaliskuun s: Horoskooppi maaliskuu jakobstad

Olet ajautunut tilanteeseen, jossa kumppanisi tai läheisesi eivät enä tunne nykyistä minäsi. Maaliskuu ei ole hyvä aika meditoinnille ja ajatuksille. Kalat, uranus ottaa merkissäsi vastaan Auringon ja Merkuriuksen yhtymä ja lisäksi Mars saapuu maaliskuussa merkkiisi. Kuuntele tarkoin omia tunteitasi, sillä lopulta vain tunne ratkaisee. Kauris, jarruttele hiukan ja tarkista suunta. Sinun on pakko rikkoa leikkikehäsi. Elleivät kumppanisi ja läheisesi tätä uutta valovoimaista sinua kestä, on aika ottaa omaa lomaa, tutustua maailmaan ilman kiviriippoja tai vanhaa kulunutta minäkuvaasi. Nyt kannattaa antaa edes pikkusormi jollekin luovalle hankkeelle. Tässä kuussa asiat etenevät päasiassa omalla vauhdillaan, mutta silti sinulle on suunnattoman tärkeätä olla itse koko ajan aktiivinen omien pämäriesi kanssa.

Horoskooppi maaliskuu jakobstad - Maaliskuu Horoskooppi

Se valinnanvapaus sinulla on: miten aiot suhtautua asiaan: hyväksyen sen jännityksellä ja innostuksella, vai asettuen poikkiteloin kehityksen tulpaksi. Raskaat kulminaatiot kuitenkin merkitsevät sitä, että joudut taistelemaan jokaisesta neliömetristä uutta elämä. Kauriina olet tavallaan tottunut siihen ihmeelliseen osaan, että asiat sujuvat jotenkin itsekseen ja koko lailla niin kuin pitäkin. Puolivillaiset suhteet saavat nyt kylmä kyytiä ja kaikki on muuttumassa. Leijona, samalla kun olet aivan mahtavassa vedossa Marsin ja Uranuksen voimien tukemana, olet vaarassa haavoittaa itseäsi unohtamalla saadut opit. Älä kiellä tunteitasi mutta yritä miettiä, mistä ne oikeasti juontavat juurensa. Uranus on kolmiossa Marsiin ja se viittaa siihen suuntaan, että Marsin energiaa on paras käyttä uudistumiseen ja uudistuksiin.

0 ajatusta “Horoskooppi maaliskuu jakobstad

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *