Liian tiukka pillu find numeropalvelu

liian tiukka pillu find numeropalvelu

ja toisaalta käydä vetämässä ystäväni turpaan. Pintanussin nuorta miniäni eikä kauaa kestänytkän, kun klitoriksen kiihotus sai hänet tärisemän ja laukeamaan. Eipä siellä taaskaan housuja ollut, joten avasin nopeasti omat housuni. Tiukka reikä puristaa kaluni paksua vartta lähes puoleen väliin asti.

Minä ja pikku: Liian tiukka pillu find numeropalvelu

Hän käntä pätän ja katsoo taakseen suurilla silmillän. Sä ole ihana kiltti tyttö. Siirryin suihkun puolelle ja sädin veden sopivaksi samalla kun nainen riisuutui. Hetken aikaa seisottuamme eteisessä sanaakaan sanomatta, irrottauduimme ja nainen pyysi minut kahvipöytän. Kaluni halkoo Iinan sisuksia ja venyttä tyttöä. Vaikka tyttöä pelottikin ja pelottaa vieläkin hän antautui minulle. Ja halveksin itseäni, kun olin viimein taipunut näyttelemän pillun himossani niin seksiä, läheisyyttä ja ihmisyyttä halventavaa roolia. Aiemmin olin sivuuttanut ja rikkonut kymmeniä tai ehkä satoja tai tuhansia tuollaisia hetkiä rehellisyydellä ja aitoudella. Nuollessan hänkin työnsi sormeaan peppuuni. Sitten tunsinkin ja kielen peppuvaossani ja sormet avasivat häpyhuuleni aivan auki. liian tiukka pillu find numeropalvelu

Opiskelijatyttö ja setä: Liian tiukka pillu find numeropalvelu

Asettelen kaluni sormien paikalle. Halusin saada itseäni kiduttavan ja kaiken hauskan kieltävän kasvatuksen tuoman hirmuvaltiasyliminäni murskattua. Kaluni suussaan ja peilistä näin kauniin vartalonsa kaikki yksityiskohdat. Rehellisyys, avoimuus ja vilpittömyys, kun tuntuvat pelottavan useimpia tyttöjä siinä missä useimpia jätkiäkin. Silti haluisin edelleen kyrpä pilluun, peppuun ja suuhuni. Ja sen hetken kun alan kuulla kavereideni rehvakkaiden pillujuttujen ja kusen lorinan läpi vierestäni nuorten naisten iloista lirkuttelua. Tämän kaiken olen oppinut häneltä, se on ihanaa, liukkaat ihot toisiaan vasten tuntuvat ihanalta. Hörpimme viiniä telkkaria katsellen. Aina silloin tällöin miniä jätti märätyn merkin pälle, jolloin voisin vaikka piipahtaa yökylässä. Kyllähän se siemen hedelmälliseen maaperän upposi. Minun ei tarvinnut enä miettiä, eikä pohtia tarvitsi vain viimeinkin heittäytyä tuohon näytelmän. Iina voihkii ja tempoo köysiä vasten. Levitän Iinan reisiä, niin että päsisin syvemmälle, ja alan nussia tyttöä. Rouva ei huomannut tai ei ollut huomaavinaan, kun katsoin suoraan hameensa alle. Imin koko nännin suuhuni ja reilu maito suihku virtasi suuhuni. Olin aivan hulluna kiimasta. Jatkan hänen rintojen ja kaulan suutelua, perseen kourimista ja jalkovälin hyväilyä reidelläni. Nauran ja painin Iinan kanssa. Paremmin sinä hierot kuin poikasi, nainen huokaisi. Ehkä hän sai minulta juuri sen, mitä halusikin. Samoin hän on huomannut että sperma antaa ihanan hyvänolon tunteen koko liian tiukka pillu find numeropalvelu seuraavaksi päiväksi. Paksu sperma täytti miniän pumpatessani parin viikon lastin syvälle vittuun. Työntötahtini kiihtyi ja nainenkin tiesi että kohta räjähtä.

0 ajatusta “Liian tiukka pillu find numeropalvelu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *