Pillu kulli kyrpää äidille

nyt Jaana olevansa ajatuksissaan ja tuijottamassa Jannea. Peloissaan Tero oivalsi vihjeen ja alkoi nuolla eri puolilta, kunnes kulli oli kokonaan kiihottunut. Saadakseen kaksi näkkileipä, Tero joutui heiluttamaan peppuaan ahtaassa kopissa, niin että se hieroi rytmikkästi Antin kullia. Tero oletti, että oli aamu. Ja olisihan viimeinen onnitteluruusu (ja kortti) joka tapauksessa hänelle vietävä. Ja eikun iltapalalle mietti Jaana, katsoen itseän peilistä. Antti käski Teroa pyyhkimän suunsa ja nielemän kaiken.

Ilmaisia: Pillu kulli kyrpää äidille

Hitaasti Antti talutti Teron portaita ylös ja pois talosta. Mm ämmmm Antti naureskeli ja kiristi pallon remmejä vielä lisä. Tämä sujui ensin melko vaivalloisesti koska Teron peppu kiristyi jännityksestä ja pelosta aivan kiinni. Niin, sun omalla pikkupippelillä ei sitten ole tulevaisuudessa mitän tehtävä. Tero oli usein haaveillut että alistaja olisi selvästi vahvempi ja isompi, että asetelma oli todellisempi. Jaana ajattelee mielessän Nyt löysin keinon millä saan Jannen hymyn esiin. Isä läimäytti minua pakaralle huomaamattomasti ja varmistuin.

Videos

pillu kulli kyrpää äidille Se näytti kuitenkin istuvan pälläni ihan hyvin, joten läksin kiertelemän juhlapaikkoja. Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Kireä puku tuntui jo lähes sietämättömältä ylläni. Tämä ei tuntunut Terosta miltän, vaan hän keskittyi kivuliaaseen asentoon. Isäni on komea keski-ikäinen mies ja äitini on kaunis keski-ikäinen nainen. Antti ruoski Teron koko selän ja pepun täysin sinipunaiseksi. Tero levitti haaransa peloissaan ja pyllisti Antille. Jaana myös miettii Miltähän Jannen terska tuntuisi suussa, varmaan ihanalta, mutta nyt en kokeile, kokeilen jollakin muulla kertaa. Pätin tarkistaa asian ja kävelin hänen ohitseen.

0 ajatusta “Pillu kulli kyrpää äidille

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *