Karvainen vittu vaimo luvalla vieraissa

Vaimoni pillu saa kyyti Vaimo laivalla - Syrj hypyt - Suomi24 Keskustelut Annoin mieheni kaverille Seksifantasiat Viimein p simme asiaan ja vaimo suostui laimean innostuneesti. Varmistin viel, ett haluaisiko h n kolmanneksi py r ksi miehen vai naisen. Vaimo (tuolloin 27 v) oli. Vaimo panee muita Keskustelu Anna Ett tuntui et terska l htee irti- vittu mik nautinto sanoin ja. Jotka reissuun l hti oli k ynyt vieraissa ja sain kuulla. Polvillaan jalkojeni v liss touhuava kirvesmies on komea n ky: iso, harteikas ja karvainen. Posted in, vieraissa ; Posted in, vieraissa.

Vaimo luvalla: Karvainen vittu vaimo luvalla vieraissa

Hän laittoi sormensa vaimoni pilluun ja alkoi sormillaan runkata sitä. Hän alkoi pukeutua matkaa varten. Vaimo oli trimissä kunnossa sillä hoikka jo luonnostaan ja kova liikkumaan, paita- pusero oli auennut ja Antti touhusi kohta rintojen kimpussa. Vaimoni näytti nauttivan miesten käsittelystä. Seksielämämme on sitä tuttua ja turvallista vailla mitän erikoista. Sopivaa sain hakea iltakausia, itsensäkehujat, liika innokkaat ja törkimykset karsin heti. On hänellä miesystäväkin, mutta sellainen erakko, että kaiket kesät viettä mökillän kissan kanssa, mitä nyt joskus kuulema käy. Ritva oli kohta viisikymppinen kolmen jo teini-iän saavuttaneen muksun äiti.

Xxx: Karvainen vittu vaimo luvalla vieraissa

Taas oli se aika kun sain vaimolta vapaat kädet etsiä chatista hänelle sexseuraa, muutaman kerran vuodessa hän suostuu siihen. Kohta heidän oli pakko lopettaa sillä muutkin oli heidät huomanneet, nuoria miehiä kasaantui lähipöytän seuraamaan tilannetta. Nelikymppisillä tahtoo kuulemma näin käydä. Jatka vaan sen kyrvän imemistä, sanoi mies sitten. Saunan jälkeen alamme syödä tarjottavia ja juoda viiniä. Juttelemme niitä näitä ja aika kuluu rattoisasti.

Vaimolle kahta vierasta: Karvainen vittu vaimo luvalla vieraissa

Siristelen pilkkopimeässä silmiäni ja erotan piukeat alushousut, joissa pullistelee lupaavasti. Taisi tilanne kiihottaa häntä tosi paljon. Kohti miehen vatsaa, ei suoraan eteenpäin, siitä eivät miehet pidä. Sovittiin tapaaminen eräseen hotelliin Vantaalla jo viikonlopuksi ja olikin meitä vastassa Tikkurilan asemalla lauantai-iltana. Minä taas olen unissani liukunut jalkopätä kohti ja Teron jalkaterä vastaa alavatsaani. Toisinaan olen myös vaimoani huoraksi sanonut. Hän laittoi sauvan ihan vaimoni pillun lähelle. Kämmen osuu samalla klitorikseeni ja hierova liike turvottaa sen lihavaksi palloksi. Körilät ovat tulleet jossain välissä vuoteeseen, molemmille puolilleni. Itseäni kiinnostaa kaikki, mitä häntä ei ja siksi näin: Parin viikon ajan fantasioin mielessäni, kuinka eräs ystäväni Timo panisi. Tero murahtelee tyytyväisenä ja hyväilee minua hiuksista, kun otan munaa suuhun. Pian vaimoni lähtikin pois vessasta jättäen oven hieman raolleen. Aamulla heräsin outoon äneen: litinä kuului vierestäni läheltä.

0 ajatusta “Karvainen vittu vaimo luvalla vieraissa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *